Babagan CHALLUX

* Diadegake ing taun 2012, minangka pemasok produk lampu LED lengkap, kalebu produk lampu LED ekonomis kanggo tujuan rumah tangga lan produk lampu LED premium kanggo tujuan komersial lan industri * Markas lan basis produksi utama dumunung ing Ningbo kanthi luwih saka 5000 Meter Persegi ruang produksi lan produksi majeng, peralatan pengawasan.* Pusat R&D karo luwih saka 20 engineers experienced ing kothak LED sistem-struktur desain, desain electrical, desain optik lan resistance termal / heat sink desain.* Umume produk auired sertifikat kaya CE, RoHS dening TUV.

Produk unggulan

Padhangake peteng