ЗА ЧАЛУКС

*Основана во 2012 година, е сеопфатен добавувач на производи за LED осветлување, вклучувајќи производи за економично LED осветлување за домаќинство и премиум производи за LED осветлување за комерцијални и индустриски цели * Седиштето и главната производна база се наоѓаат во Нингбо со повеќе од 5000 квадратни метри производствен простор и напредно производство, опрема за инспекција.*Центарот за истражување и развој е со повеќе од 20 искусни инженери во областа на дизајнот на ЛЕД систем-структура, електричен дизајн, оптички дизајн и дизајн на топлинска отпорност/термички мијалник. RoHS од TUV.

Истакнат производ

Осветлете ја темнината