RRETH SHALUXIT

*I themeluar në vitin 2012, është një furnizues gjithëpërfshirës i produkteve të ndriçimit LED, duke përfshirë produkte ndriçimi ekonomik LED për qëllime shtëpiake dhe produkte ndriçimi LED premium për qëllime komerciale dhe industriale *Selia qendrore dhe baza kryesore e prodhimit janë të vendosura në Ningbo me më shumë se 5000 metra katrorë hapësirë ​​prodhimi dhe prodhim i avancuar, pajisje inspektimi.*Qendra e R&D është me më shumë se 20 inxhinierë me përvojë në fushat e projektimit të strukturës së sistemit LED, dizajnit elektrik, dizajnit optik dhe dizajnit të rezistencës termike/rezistencës termike/dizenjimit të lavamanit të nxehtësisë.*Shumica e produkteve kanë dhënë certifikata si CE, RoHS nga TUV.

Produkt i veçuar

Ndriçoni errësirën