Ngeunaan CHALLUX

* Didirikeun taun 2012, mangrupakeun supplier produk cahaya LED komprehensif, kaasup produk cahaya LED ekonomis keur kaperluan rumah tangga jeung produk cahaya LED premium keur kaperluan komérsial sarta industri * Markas jeung base produksi utama anu lokasina di Ningbo kalawan leuwih ti 5000 spasi produksi Méter pasagi. produksi canggih, equipments inspeksi.*Puseur R&D nyaeta kalawan leuwih ti 20 insinyur ngalaman dina widang desain sistem-struktur LED, desain listrik, desain optik jeung résistansi termal / design tilelep panas.* Kalolobaan produk auired nu sertipikat kawas CE, RoHS ku TUV.

produk unggulan

Caang poék